Vreau aipad doi


…pentru că aipad unu n-are cameră. Drept pentru care, o să-mi dezamăgesc toţi cei doi cititori fideli ai mei plus rătăciţii ocazionali şi o să scriu un articol care nu mă defineşte. Nici nu ştiu cum să-i zic. Advertorial nu e. Chiar dacă fac reclamă. Mă rog… Cert este că e concurs. Şi dacă e concurs, concurez. După reguli. Şi regulile zice aşa:

Pentru a putea participa la concurs, bloggerul trebuie sa aleaga un produs de pe quickmobile.ro, sa scrie la ea/el pe blog de ce ii place acest produs, cu link catre produsul respectiv de pe quickmobile.ro si sa precizeze in cadrul postarii ca participa la ‘campania Quickmobile’.

Produsul ales de mine, fiin fan Apple (sîc, Pisica Roz :P) şi fost proprietar de iPhone 2G, care credeţi că este? Exact, tot un iPhone. Şi anume APPLE IPHONE 4 32GB BLACK NEVERSIMLOCKED. Mi se pare superfluu să explic de ce îmi place telefonul ăsta. Dar o să încerc, de dragul iPad-ului 2 pe care îmi doresc să-l câştig. Pe repede înainte, imi place pentru că e Apple (pentru mine Apple înseamnă state of art design şi godish quality); pentru că are retina display; pentru că (în sfârşit, aleluia!) au pus cameră frontală pe el şi faci videocall sau facetime sau skype; pentru că te dai pe net în libertate deplină şi într-un mod atât de intuitiv încât uiţi că ai de fapt un telefon în mână; pentru că la căşti muzica din aplicaţie iPod se aud cristal clear and thunder loud (deşi la difuzorul încorporat nu prea); pentru că au îmbunătăţit camera pe spate şi acum, dacă vrei, poţi face poze mai mult decât decente; doar dacă vrei; pentru că să te joci pe el – mai ales simulatoare – e distracţie maximă; pentru că e un telefon atât de complet încât aş putea să fac live blogging cu el fără probleme (păcat că nu am vizitatori pentru aşa ceva :P). Ah, şi pentru că poţi să vorbeşti cu el, dacă îţi mai rămâne baterie după toate astea.

Aşadar pentru tot ce am scris mai sus şi pentru multe altele, particip la ‘campania Quickmobile’ ca să le umflu iPadul ăla care se laudă că-l dau ca premiu prin tragere la sorţi efectuată de domnu’ Chinezu. Ca inside rumors, Chinezu nu va folosi în discursul de la premiere nici un emoticon. Şi-a făcut update. Acum rulează pe audibiluri.

În speranţa că am respectat regulamentul, vă rog să-mi ţineţi pumnii, dar să nu vă îndepărtaţi prea mult pentru că s-ar putea să mai am nevoie de ei dacă iese cu scandal cu Pisica Roz, cu Buimacii sau cu VirtualKid


7 responses to “Vreau aipad doi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: