N-am găsit un titlu potrivit


Dacă nici filmul următor nu te motivează să laşi naibii telefonul ăla atunci când conduci sau să tragi pe dreapta atunci când vrei să foloseşti telefonul, mai bine te-ai arunca de pe primul pod. Oricum vei muri mai devreme sau mai târziu dar măcar nu iei şi pe alţii cu tine.
ATENŢIE: Conţine imagini şocante. Clipul face parte dintr-o campanie de sensibilizare a şoferilor din Marea Britanie. Mai multe detalii nu cunosc.

Ţi-a plăcut acest articol?
Dacă articolul a fost deja partajat, votează-l.

5 responses to “N-am găsit un titlu potrivit

 • Cristian Dima

  Destul de dor clipul dar foarte moralizator.. Ce poate fii mai rău decât să supraviețuiești unui astfel de accident și să trăiești cu gândul că ești responsabil pentru moartea mai multor oameni…

 • Carmen Negoita

  Dur clipul, dar poate asa ceva ar trebui difuzat si pe la noi. Poate unii soferi se vor gandi de doua ori inainte de a mai vorbi la telefon in trafic.

 • Vasile Gadinceanu

  Și totuși britanicii au cele mai sigure drumuri din Europa. Poate și pentru că nu se feresc să pună punctul pe ”i” când vine vorba de transmiterea unui mesaj precum cel de mai sus.

 • miscellaneous11

  De-acord, ar trebui transmis și la noi. Și cei care nu vor să se uite să fie obligați. 😛

 • bogdan

  așa ceva ar trebui transmis și la noi, complet de acord cu asta! în Elveția aveau o campanie în care unele mașini distruse în accidente majore erau puse pe un fel de podium în fața marilor universități, ca un fel de operă de artă horror. studenții erau atenționați câți oameni muriseră în acidente de acel fel în ultimul an… sau ceva de genul asta. când vedeai cum arăta mașina, nu puteai să nu te întrebi și câți muriseră în ACEA mașină. eu unul, cred că funționează mesajele mai dure, cu condiția să fie făcute cu cap.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: