Sf. Valentin i-a scris lui Moş Crăciun să-i aducă un Iepuraş de Paşte


Exact. M-am dilit şi eu ca şi juma’ de blogosferă şi o să scriu despre sărbătoarea de azi. Iniţial nu am vrut să scriu; apoi am vrut să scriu depre voi ăştia care scrieţi despre ea; apoi am citit prin blogosferă câteva păreri pro şi – evident – contra şi citindu-le pe-astea din urmă am rămas marcat de câtă ură zace în unii. La aceştia o să revin imediat, că despre ei o să fie vorba în articol. Mai întâi o să spun două vorbe despre dileala care dă în blogosferă de câte ori ne apropiem vertiginos de câte o sărbătoare de-asta puternic consumistă. Pentru Dumnezeu, de ce?!? Chiar nu se mai găsesc alte subiecte vizavi de care să vă exprimaţi o părere (im)pertinentă? Chiar a dispărut dintre noi orice urmă de inspiraţie şi de originalitate? Chiar toată blogărimea din punct ro îşi programează articolele după calendarul creştin-ortodox? Vorba unui prieten, puneţi mâna şi citiţi wikipedia. E foarte instructivă şi sigur vă vor veni şi idei mult  mai bune de pus pe blog. Vă zic la modul cel mai serios că ideea pentru următorul articol de-acolo mi-a venit. Stau de trei zile cu două taburi deschise pe wikipedia şi astăzi despre asta voiam să scriu dacă nu mă scandaliza aşa tare nebuneala asta cu sărbătorile. Nebuneală pe care nu o înţeleg. Serios, DE CE?!? DE CEEEEEEEE?!? [gesturi teatrale de sfâşiere a cămeşii şi a podoabei capilare întru impresionarea publicului înainte de a se lăsa cortina]

Actul doi:

Revenim la subiectul nostru. Din cauză de link (pe prinţipiul cauză->efect) m-am întâmplat pe blogul ăsta pe care dubioasa sa autoare (nu zvârliţi cu pietre, aşa se autointitulează dânsa)  e de-o hotărâre nestrămutată să jumulească aripile lui Cupidon şi să le servească în sânge de inimă însăgetată şi sos de usturoi de la KFC. Precum spuneam, am fost atât de marcat de indignarea tipei încât primul impuls a fost să-i las un comentariu de-ăla de ar face să crape de invidie orice troll de internet. Apoi mi-am dat seama că am mai multe chestii de spus; chestii care chiar n-ar fi încăput într-un comentariu. Aşa că o să-i răspund aici (a se citi şi articolul la care fac referire, ca să nu vorbim împreună şi să ne înţelegem separat):

Eu nu înţeleg un lucru: voi ăştia – hateri parcă vă zic nemţii  – cărora vi se pune pata pe câte un concept pe motive atât de superficiale, sunteţi pe bune? Nici nu mă obsesc să iau la rând cele zece „argumente”. Pot să le bag lejer pe toate în aceeaşi oală şi să spun că tu de fapt ai făcut [acolo] un compendiu al cocalarismului şi al piţipongelii, fără nici o legătură cu adevărata esenţă a sărbătorii. Care sărbătoare, este până la urmă despre dragoste. Crezi în dragoste? Ok, scuze, întrebare stupidă. Nu poţi întreba un hater dacă (scuză-mi cacofonia) crede în dragoste. Ai să-mi spui acum că nu ai nevoie de o zi specială pentru a-ţi manifesta dragostea. Total de acord la faza asta. Dar nu văd nimic rău în a-i dedica o zi pentru a o celebra. Sau pentru a-l celebra pe sfântul protector al dragostei între tineri, pentru că de fapt despre asta este vorba, nu despre lăbărelile consumiste pe care le-ai vomitat tu. Altfel, în aceeaşi ordine de idei, aşişderea se întâmplă şi la Crăciun, şi la Paşti, şi la orice altă mare sărbătoare (a creştinismului în mod deosebit) contaminată de lifestyle-ul consumist (care la noi a venit din vestul european, apropo, nu de la americani). Hai atunci să ne băgăm pulele în ziua de naştere a Mântuitorului pentru că şi-atunci timpanelor noastre le cresc nişte mânuţe mititele cu care îşi acoperă urechile, sătule de atâta Hruşcă şi Fuego (care, apropo, sunt ai noştri, nu mai putem da vina pe americani). Sau hai să scuipăm pe Sărbătoarea Învierii pentru că urâm iepuraşii de ciocolată.

Trebuie să şi citez un punct de mare angajament din articolul demoazelei care urăşte sărbătoarea dragostei:

6. Nici nu vine de la români, ci de la cretinii de americani care tot timpu găsesc ceva inedit pentru a „stupideniza” populaţia.
Own: Şi asta e tot sad pentru că ne pierdem din patrotism….gen. Nu că ar avea cineva notat în calendar când urmează Dragobetele sau că i-ar păsa… da’ Valentine’s day, mă băieţi?!

Unu: Că nu vine de la americani, am stabilit mai sus. Mai precis, sărbătoarea este catolică iar populaţia SUA este catolică doar în proporţie de 25% (în 2008; sursa). Vestul europei este catolic într-o proporţie mult mai mare. Nu găsesc acum nici o statistică dar dacă ar fi să mă hazardez într-o evaluare, aş zice că depăşeşte binişor 65%. Mă rog, peste asta putem trece cu vedere că, din câte înţeleg, ideile care nu sunt scrise în italic nici nu-ţi aparţin. Să trecem la

Doi: partea unde îţi asumi. Cu ce relevanţă pui tu în aceeaşi frază cuvintele „own”, „sad” şi „ne pierdem din patriotism”? Ştii, nu prea dai dovadă că ai avea o relaţie solidă cu propriul tău patritism atunci când ţie îţi put cuvinte precum „părera mea” şi „trist”.

Şi că tot vorbim de patriotism şi de americani în acelaşi context, sunt de părere că de-aia ne sunt infinit superiori nouă ca naţie, indiferent cât ne strâmbăm noi la strugurii acri. Nu credeţi? Urmăriţi filmuleţul ăsta:

Acum vă rog să-mi numiţi un singur român (înafară de Sergiu Nicolaescu) care nu ar părea cel puţin penibil atunci când ar rosti un astfel de discurs. Însă tipului din clip i se poate trece cu vederea lejer. Mai mult, vorba unui comentator de pe youtube, după un astfel de speech te-ai lua la cafteală cu Chuck Norris. Şi de ce tipul ăsta pare aproape natural dar unul de-al nostru m-ar face să mă cufuresc de râs? Pentru că ei au un cult al patriotismului; noi nu. Pentru că ei sunt învăţaţi de mici să tragă pentru un ţel comun nu să se muşte de cur.  Pentru că au simţi civic nu sunt nişte hateri antisociali care-şi varsă veninul pe unde apucă împotriva unor concepte în esenţă bune.

Serios acum, aşa cum zicea şi Ştrumfa cu eşearfă, indiferent de cât de consumistă, de chicioasă şi de meltenească ar fi sărbătoarea asta, e totuşi vorba despre iubire. Prefer să dau în diabet de la bombonele în formă de inimioră învelite în staniol roz chiloţiu decât să înghit fierea scuipată de un hater.

Acestea fiind spuse, vă invit să rămânem în aceeaşi atmosferă de sărbătoare, deoarece Carmen ne propune un Valentine’s Day cu adevărat deosebit: o poză cu o inimioară foarte sugestivă (inside rumors: o să avem parte de o săptămână întreagă plină de romantism şi culoare la ea pe blog; deci staţi pe-aproape).

Vă urez un Valentin Fericit!

Editare ulterioară: Am publicat capitolul 7 din Omega pe Cronicile Infinitului. Enjoy!

Reclame

28 responses to “Sf. Valentin i-a scris lui Moş Crăciun să-i aducă un Iepuraş de Paşte

 • Dutu Mihai

  Bă, dă-te-n spanac cu inimioarele tale. de ce p..ula mea nu faci apologia dragobetelui dacă tot o arzi în love aşa cu tentă patriotică? da, e o modă, poate, să micţionezi pe starea asta generată de unele sărbători. şi nu pt că e cool să fii hater ci pt că (cel puţin mie) mi s-a luat (da’ serios) să mă bucur zgomotos, în spirit gregar, în anumite perioade. şi dacă tot eşti tu anti-anti-sărbători, de ce mă rog nu ridici în slăvi Gay Parade, spre exemplu? e fix aceeaşi dileală ca şi cu Valentine’s Day (e tot cu love şi acolo). şi revenind la Valentine’s Day, dacă pe mine mă doare îngrozitor capul sau chiar n-am timp/chef de inimioare şi cadouri pe 14 februarie ce se întâmplă? se întâmplă că datorită cretinismului generat de o sărbătoare pe care mare parte din cei ce o venerează nu o înţeleg şi habar nu au cum a apărut pe panetă apar necazuri şi probleme în cuplu. căci gajica tre’ să se simtă iubită. şi nu în privat, ci în public. cu mult zgomot. că deh, e Valentine’s Day. singura sărbătoare care o accept (asta pt că m-am născut creştin – atenţie, m-am născut aşa, n-am devenit) e Crăciunul. în rest, nu le înţeleg, nu le pricep şi nu le accept. şi asta cu mult înaintea apariţiei netului. plus că (şi aici închei) pui greşit problema. nu e vorba că ar crăpa fierea în tine de sărbători, dar p..ula mea, e deranjant să fii „nevoit” să sărbătoreşti zgomotos. tu nu crezi? 🙂

  • Victor

   Total de acord cu tine (şi ştiu prea bine poziţia ta, faţă de sărbători) dar tot atât de ghei mi se pare să te manifeşti la fel de zgomotos anti. Faptul că apar problemele nu e vina sărbătorii ci a proştilor care nu ştiu s-o interpreteze şi s-o sărbătorească. Şi ai zis bine… sunt anti-anti-sărbători nu pro-sărbători. E o diferenţă de nuanţă. Cum ţie ţi s-a luat să te bucuri zgomotos şi public aşa mi s-a luat mie de aruncători cu pietre la fel de zgomotos şi de public.
   Repet, nu sunt un fan al sărbătorilor şi, mai ales, nu sunt un fan al metodelor de manifestare cu aceste prilejuri dar, având în vedere alternativa, le prefer. Cum nu aş manifesta împotriva Valentine’s Day, nu aş manifesta nici împotriva Gay Parade-urilor. N-au decât să se iubească până-i ustură curu’. E alegerea lor în ce găuri să-şi vâre pula. Nu o să mă trezesc acum să scriu pe blog 10 motive pentru care TU să urăşti Gay Parade, pentru că EU nu sunt de acord cu ele.
   Aşadar, nu sunt pro; sunt contra celor ce sunt contra în mod eronat şi fără argument plauzibil.
   Şi acum serios, dacă tu ai probleme de cuplu pentru că te doare capul, burta sau în cur în ziua de sf. Valentin sau pur şi simplu ai tu chef să stai cu pula-n sus în ziua respectivă, nu crezi că pe undeva e şi vina ta? Adică, pula mea, nu zic că e cazul tău, dar ipotetic vorbind, să ai probleme de genul ăsta, atunci ai lângă tine femeia pe care-o meriţi. E doar o părere.

 • Pisica Roz

  Valentin, Dragobete sau ce mai vrei tu…
  Trebuie sa recunosti ca sarbatoarea asta (care de fapt nu mi se pare a fi o sarbatoare), da, e doar un motiv de consumism. Cati dintre cei care cumpara inimioare, bombonele, floricele etc. etc realizeaza sau constientizeaza semnificatia gestului lor? Cred ca nici macar 2%. Ori organizezi ceva pentru ca ceilalti fac si te vei simti prost ca tu n-ai facut cant vor intreba(sau nu ti s-a facut) ori pentru ca se va supara celalalt pentru ca nu i-ai adus macar o bomboana sau un breloc ieftin.
  Mie una mi s-a luat de sf. Valentin doar pentru chestia asta cu inimioare, bombonele si reclame stupide, repetata la infinit. La fel cum nu mai suport sa vad mertzane albe, ca ma duc cu gandul la tigani. sarbatoarea o asociez mental cu chestiile astea si rezulta o greata pe care nu pot s-o inlatur. Si nici nu mai pot sa le disociez una de cealalta, oricat as incerca. Si sa stii ca da, intr-adevar, pentru mine fiecare zi este o sarbatoare a iubiri, pentru ca stiu sa constientizez in fiecare zi ca langa mine un barbat care ma iubeste, ma apreciaza si pentru care eu simt la fel. Asa ca nu imi trebuie inimioare, ursuleti sau bombonele ca sa ma simt sarbatorita sau iubita.

 • coolnewz

  Dutu: da’ nu te tine nimeni sa duci ghiocei si de Dragobete! Iar daca ti se rupe inima atita de consumism, de V-day ia in dinti niste toporasi! Zau ca nu consumi mare lucru! Nu trebuie neaparat sa mergi cu inimioare de vinilin rosu in brate!

  • Dutu Mihai

   da’ de ce e musai să fac ceva de V-day? eu vreau să mi se rupă de V-day. vreau să nu fac nimic special. nu vreau să alerg după cadouri. nu vreau să petrec doar pt că ceilalţi petrec. nu fac asta pt că mi s-a pus pata pe comercianţi, n-am porniri comuniste, doar că nu-mi place să urmez turma.

 • Dubioasa

  Eu sunt Dubioasa (clarific de la incipit). Aia pe care tu o numeşti hater-ă şi indignată pe sărbători. Şi acum, faza cu apărarea, deşi realizez că, având în vedere punctele total diferite de privire a lucrurilor, nu voi face decât a stârni o nouă controversă. Dar…iată că vine:
  1. Nu îmi spune „tipă”, „duduie” sau „pisi”. Nici dacă eşti intelectual şi dai citate din Wilde.
  2. Întrucât mă piş pe Cupidon şi inimioare şi culori, nu prea îmi vine să le bag în aceeaşi oală cu KFC şi nu am menţionat nici prin absurd de ceva asemănător.
  3. Motive superficiale? Părerea ta!
  4. Sunt îndrăgostită, deci cred în dragoste, dar acest lucru nu mă face să declar iubire supremă special pentru azi.
  5. Nu cred că scrie în calendaru’ ăla a tău religios „Ziua îndrăgostiţilor”, ci mai degrabă ziua unui sfânt. Aşadar, nimic concret, ci tărăşenia asta e o legendă cu tentă de verosimilitate.
  6. Dacă sunt contra acestei „sărbători” wannabe nu înseamnă că urăsc Crăciunul sau că sunt doar o hater-ă care cum prinde un subiect cum îl bagă în origini.
  7. Patriotismul a fost un motiv din 10, deci nu ideea principală, ceea ce nu mă împiedică să scriu postarea cu ce cuvinte doresc, din ce limbă doresc, pentru a fi plăcută la citit „readershipului” ţintă. Tare aluzia?
  8. Pe lângă clubul „Urâm rozul, florile, urşii de pluş şi inimicile” menţionat de mine, am un club foarte exclusivist intitulat „Ştrumfiţa aia e pe lângă oricare subiect şi mă piş pe topicurile ei mondeno-poetice-comerciale”. Wanna join?

  Alte chestii le aştept, again, pe blogul meu, chiar la postarea cu pricina: http://www.dubioasa.com/2010/02/sa-celebram-iubirea-plm.html?showComment=1297632782171#comment-c1995568692176268309

 • Victor

  Controversele e(!) bune. Cum ziceai şi tu pe blogul tău, feedbackul de orice fel e constructiv.
  1. Acasă la mine spun cum vreau eu, oricui vreau eu. Exact cum spui tu ştrumfiţei. Mai mult, nu-mi impune nimeni să spun cuiva cumva în ograda proprie. Va obţine exact efectul contrar.
  2. Afinitatea ta pentru KFC se ghicea şi fără să o declari. Dacă aş fi un bădăran notoriu, aş putea să zic că e în strânsă legătură cu nişte kile în plus şi ura ta patologică pentru „ziua îndrăgostiţilor”. Oh, stai, chiar sunt un bădăran notoriu. Ghinionul tău.
  3. Exact. Părerea mea. Şi a altor experţi care m-au citit şi mă citează prin conferinţe.
  4. Dar te face să scuipi cu obidă spre cei care o fac. S-a marcat.
  5. Scrie Sf. Valentin. „Sfântul Valentin, sau Valentin din Terni (latin. Valentinus) este un martir declarat ca sfânt al creștinilor romano-catolici […] El a fost condamnat la moarte și executat pe 14 februarie 269, din cauza credinței lui. [… ]A fost învinuit de „cununare religioasă” a perechilor de îndrăgostiți, în ciuda poruncii împăratului roman Claudius II (268-270). Azi, Valentin este considerat patronul protector al îndrăgostiților.” De la Wikipedia cetire. Mergând pe aceeaşi idee a ta, întreaga religie este o legendă cu tentă verosimilă, nu?
  6. Wannabe? Am stabilit mai sus că e o sărbătoare religioasă. Ca şi Crăciunul, ca şi Paştele.
  7. Nici la mine nu a fost patriotismul ideea principală a articolului. Cumva ai o problemă în a extrage esenţialul dintr-o idee dezvoltată? Şi aluzia tare care era? Sper, spre binele stimei tale de sine, că acolo lipsesc nişte ghilimele.
  8. Nu, mersi.
  Într-o altă ordine de idei, bine ai venit în ograda mea. Te mai aştept.
  Ah, era să uit: vezi că eşti murdară la gură de engleză.

 • Dubioasa

  E hilar.
  La multe, răspunsul e cam acelaşi: părerea e a ta, blogul e al tău, poţi să pui caricaturi cu mine dacă vrei, deşi mi se pare o lipsă de respect asupra opiniei mele.
  Nr 2: Da’, am ceva probleme cu kilogramele. Am prea puţine, talie de viespe, corp năucitor. Ghinionul tău!
  Nr 3: Experţii te citează? Societatea contemporană e realmente tristă atunci…
  Restu’: Da’, nu m-am tras de chiloţi cu Valentin, deci pentru mine e doar verosimil, nu şi proven.
  No problems, te înţeleg perfect spre deosebire de tine (după cum îl citezi pe Wilde).

 • strumfita cu esarfaa

  dubioasa, esti varza si fac pipi cu bolta pe orice parere a ta de frustrata sfertodocta, asta asa, cu prietenie si fala. 😀 nu, nu scriu mai mult decat meriti.
  si da, sunt de acord cu acest articol, nu cred ca putea pune cineva mai bine punctul pe i. Felicitari autorului, cu ocazia asta am descoperit si eu un blog care are ceva de spus, fata de alte rahaturi.

 • Victor

  @dubioasa: Talie de viespe zici? Nu ştiam ce bâzâie pe-aici. Uitasem să te întreb: ziceai mai sus că eşti îndrăgostită… sentimentul e cu reciprocitate? Dacă nu, nu fi tristă, i-o fi teamă de şocul anafilactic.
  M-am prins cum stă treaba cu tristeţea le tine. Aşa că nu fii supărată nici pe societatea contemporană. Du-te, înfiinţează încă un club exclusivist (sugestie de nume: „Cinci emo trişti într-o cameră pătrată dintre care unul se sinucide pentru că n-are colţ în care să plângă”) şi fă-l pe Bacovia mândru de tine.
  Aaaa… şi fă-ţi un inventar la apostroafe. Am impresia că ai pierdut unul pe-aici.

 • Dubioasa

  Ai vreo vacă pe acolo sau de ce ai muşte în jur? Bacovia e inspiraţia mea, indeed. Da, sentimentul e reciproc. Nu îi e teamă, e neînfricat. Nu sunt nici tristă, nici supărată. Nu fi e mereu cu un „i”, iartă-mi apostroafele sau lipsa lor. Nu sunt emo, sunt doar seacă. Nu plâng. CE TREABĂ ARE BACOVIA CU ASTA?

 • Florin Ruşanu

  Ei, uite cum am evitat eu o adevărată tărăşenie şi nu am pomenit nimic(nu că nu aş fi pomenit din acest motiv) despre Valentin. Interesant e că americanii ni se par când proşti, când deştepţi, după cum ne cade bine. Despre discuţia de mai sus am un singur lucru de adăugat: măcar unu’ din voi ştie româneşte!

  • Victor

   Eh, eu zic că ştim amândoi limba română, doar că o spurcăm în moduri diferite. M-a prins cu chiloţii în vine la „i”-ul ăla, tre’ să recunosc. Asta trebuie să-mi fie învăţătură de minte să nu mai dau „publică” până nu verific. Mi-am mai promis eu că o să corectez înainte să public de multe ori, dar niciodată nu o fac. 😀

 • Dubioasa

  Eu zic ca are dreptate individu’, iar faptul ca am chef si nervi sa ma exprim in mai multe limbi nu ma face sa par inferioara. No stress, nici eu nu verific ceea ce scriu. (lipsa de diacritice e datorata faptului ca sunt pe alt pc) bafta

 • Elena

  Acu’ vreo 2 zile mi-am muscat mainile sa nu te mustruluiesc in public pentru niste comentarii pe facebook pe tema asta. Ai noroc ca-mi esti drag. 🙂
  Am sa ma limitez sa-mi dau cu parerea.
  1.Ai prea mult timp de pierdut prin ograzile altora. Si daca tot tii sa o faci, exista si ograzi mai rasarite de-atata. „Dubioasa” nu merita nici macar un comentariu.
  2.Intr-un cuplu care functioneaza comunicarea e esentiala (parerea mea). Si n-ar trebui sa existe obligatii si frustrari de nici o parte. Cel putin nu pe teme asa superficiale.
  3.Daca ai cu cine si ai de ce, nici o ocazie de a-ti face de cap nu e de prisos. Si sa devina un stres sa petreci o seara cu propriul partener e trist. Cred ca e benefic sa iti amintesti din cand in cand de ce ai ales persoana de langa tine. Pentru mine asta sunt ocaziile de genul asta.
  5.Cei care sunt convinsi ca nu e nevoie sa faci gesturi romantice pentru a-ti demonstra sentimentele: nu sunt necesare, dar fac placere. Si cand iubesti, ai placerea de a da placere.
  Am zis!

 • Dubioasa

  Mi se pare pur şi simplu adorabil cum atunci când cineva, să îi spunem V. pupă în cur pe cineva popular fagg, să o numim Ş., şi e prienten cu cineva, să o numim E., toată lumea e împotriva unui duşman comun, să îi spunem „Dubioasa”.

 • strumfita cu esarfaa

  asa plictisitoare esti de fiecare data?

 • Dubioasa

  Dar tu, aşa neinspirată şi ofticată? Ştrumfy, mă cauţi acas’ la mine să nu facem spam pe alte bloguri că nu se cade.
  ce îmi place la blogu’ ăsta e că este pagină cu RObotzi. deşi fără drepturi de autor, nevermind.

  • Victor

   Ascultă tu, drăguţă, pisi, dubioaso… tu chiar eşti pe bune? Nu, serios acum, sunt tare nedumerit. Ai ajuns să cultivi mania persecuţiei la scară industrială. Ştii, dacă o persoană îţi zice că eşti beată, s-ar putea să-i sari la beregată, dar cel mai civilizat este s-o ignori. Însă dacă-ţi zic două persoane că te-ai îmbătat, mai bine te duci să te culci.
   Uite, fac eu un pas spre ameliorarea relaţiilor diplomatice între regatul dubioşeniilor şi ţinutul pupincurismului: îmi pare rău că m-am legat de tine. Ai avut ghinion. Mi-ai fost la îndemână. Ok? Putea fi oricine care scria ceva anti Science-fiction Valentine. Eram pornit să pulesc pe primul care-mi iese în cale. Ghinionul tău că te-am prins cu curu-n sus…
   Iar în legătură cu RObotzii, să ştii că cei de la Creative Monkeyz nu îi fac sub copyright. De altfel au şi scris atât pe site la ei cât şi pe youtube că apreciază orice tip de promovare şi că atâta vreme cât sunt embeduite filmele urcate de ei şi nu cele reuploadate de alţii, e totul ok. Iar eu le public recunoscându-le toate creditele de rigoare. Da, e adevărat, le public pentru trafic; aduc vizite de numa’…

 • Cultul

  Felicitări!Un articol foarte bine gândit.
  Sunt ţăran de la Poplaca Nouă!

 • Secclude Maşinistul

  Pe vremea mea,când era Ceaşcă la conducere,ne războiam ca orbii.Parcă am şi murit odată…

 • miscellaneous11

  Îmi place atitudinea ta, același lucru l-am scris și eu anul trecut ( mai ”fetesc” și drăgăstos, ce-i drept, și fără să răspund vreunui comentariu ), cine vrea, să-l sărbătorească, pe mine nu mă afectează cu absolut nimic. Mă rog, dacă vrei să citești, DOAR DACĂ VREI, îți dau link, ca să nu fac spam aiurea. Mă, cred că rămân pe-aici ..

  Apoi am mai vrut să zic că citind comentariile, am murit de râs. :)) Oare dacă am afirmat asta primesc și eu un jet ?

  Și încă ceva, discursul tipului mi-a amintit puțin de discursul lui Aragorn din LOTR 3, dacă ești fan. 😛 Foarte încurajator, nu oricine poate face asta, după părerea mea.

  • Victor

   „Fii ai Rohanului, ai Gondorului, fraţii mei […] va veni o zi în care oamenii vor cădea dar nu e astăzi ziua aceea” =))
   Iubesc LOTR. O capodoperă cinematografică din toate punctele de vedere.

 • Elena

  Nu contravin, dar sunt f usor de intors impotriva ta. Cum zicea, ai noroc ca-mi esti drag.

 • Elena

  ziceam
  La naiba, uit mereu ca esti gramar-nazi si nu ierti nimic:))

 • Ce-ai pierdut? « Gabriela Elena

  […] frumosul în ei şi să-l dăruiască, acesta reprezentând pentru ei un mister, dar unele mistere nedescoperite sunt chiar dintre cele de la care ţi-ai întors […]

 • Gazeta de perete – saptamina #7 | coolnewz about hot thingz

  […] Saptamina asta a debutat cu Valentine’s Day. Dupa cum probabil stiti, asta este primul V-Day pentru coolnewz.info. Cum era insa de asteptat multe bloguri au dedicat citeva rinduri “evenimentului”, cele mai multe dintre cele pe care mi-au cazut mie ochii avind insa un mesaj mai degraba negativ la adresa inimioarelor de plus. Pentru ca am vazut cit de puternica poate fi aversiunea si pentru ca nu vreau sa ma bag in gura devoratorilor de Cupidoni n-o sa dau nume in sensul asta, ci ma voi limita la un articol la care subscriu in totalitate pe Blogul lui Victor; […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: