Futacul Berlusconi şi rubinul maghrebian


Nu o să vă povestesc acum depre tot scandalul care s-a iscat de câteva zile în jurul peremierului italian în legătură cu prostituata marocană (cândva) minoră Ruby care a băgat Peninsula în priză şi o face să bâzâie ca un neon consumat. Dacă vă interesează şi vreţi amănunte, consăteanul Mihai a scris ceva mai mult despre acest subiect. Ceea ce m-a determinat pe mine să vă vorbesc despre asta este un amănunt care m-a frapat în mod violent. Am rămas aşa, într-o stare catatonică iar sinapsele mele au încetat să mai funcţioneze. Ceea ce circumvoluţiunile materiei mele cenuşii încercau să proceseze era un purcoi de zerouri aşezaţi milităreşte după o anume cifră. Şi da, faptul că se vorbea de moneda europeană îmi blocase mie procesele cognitive.

Ruby Rubacuori

Dar să vă explic. Zice-se prin tribunale şi curţi de apel că taica Berlusconi a pus botul la o fofoloancă de minoră. Fofoloanca exotică a sus-numitei Ruby, care între timp s-a majorat. Că era şi curvă, nu e bai aşa de mare. Dar că era minoră… e  problemă. Deci distinsul „presidente” tre’ să dea seamă pentru două acuzaţii cam nasoale: favorizarea prostituţiei şi corupere de minor. Şi e chemată să dea cu subsemnatul don’şoara Ruby: „Făptură castă şi nevinovată, te-a atins acolo domnu’ preşedinte au ba?”. Şi e o ţine una şi bună că „Ba!”. O fi aşa sau nu, habar n-am. Vor ajunge magistraţii la o concluzie. Gurile rele spun însă că – şi acu’ ajung la problema care mă frământă pe mine – pentru ca signor Berlusconi să scape cu liftingul curat, marocanca a încasat ceva cash de la el. Ei bine, vreţi să ştiţi cât îl costă pe unul de teapa lui Berlusconi o păsărică în sos de limbă? Degeaba vă uitaţi în meniul de acum două articole, că nu o să găsiţi acolo. E specialitate exotică, nu e pentru buzunarele noastre. Se zice pe la televiziunile italiene că aceată Ruby – da, gagica asta fadă din poza de mai sus – însumând comisioanele pentru prestaţii, comisionul pentru închis gura şi cel pentru închis gura logodnicului (care cică era la curent [?!?]) a încasat nici mai mult nici mai puţin de 5 000 000 euro. Da, aţi citit bine. Cinci milioane. Mie abia îmi încape cifra în gură. Apoi cică să nu fii curvă. Din punctul meu de vedere, nu merita banii ăştia nici dacă avea pizda poleită cu rubine, nu numai (pseudo)numele de rubin. Dar eu nu-s preşedinte de guvern.

Reclame

6 responses to “Futacul Berlusconi şi rubinul maghrebian

 • coolnewz

  hmmm … un pret bun! la banii astia cred ca putina lume ar rezista! ce bun ar fi un sondaj!

 • Pisica Roz

  Faci tu ceva in gustul omului? Daca are de unde si-i place, uite ca ii da. Ce nu inteleg eu e cum de a scapat omul asta, ca de vreo 5 ani tot se plimba prin scandale. Nu cred ca stiu ceva despre el, cu exceptia activitatii prostitutionale pe care o intreprinde.

 • abbilbal

  Noa, d-apăi banii sunt făcuţi să circule. Şi dacă Berus îi dă, înseamnă că îi are şi dacă i-ar ţine s-ar mucegăi şi ar ieşi din uz. Aşa că-i dădu rubinului să-i prade că doar treaba în doi e mai cu spor, iar noi nu avem alt spor decât să trăncănim. Că doar tot noi rămânem.

 • bogdan

  când ai miliarde, adică mii de milioane… parcă 5 milioane nu-i așa de mult dacă chiar vrei să o faci lată, sau să nu cazi din vârful piramidei unde te-ai cățărat cu greu. deh, unii bifează locurile vizitate, Berlusca cred că bifează țările de unde i-au picat frăguțele 😛

 • Mihai Duţu

  Victore, n-a luat încă banii ăştia. E vorba de o convorbire telefonică între 2 curve (Ruby şi încă una) şi în care marocanca ar fi zis că are de gând să-i ceară suma asta. Oricum nu se va ajunge la 5 milioane în veci, cu jde mii de probe (zic eu). Hai câteva sute de mii poate. Şi tot pe tema asta, unu’ din apropiaţii lui nea Silvică zicea (tot în interceptări) că preţul corect pt păsărici e de 10.000 € (în Panorama sau Espresso era ditai cârnatul de articol). Acu’ că noi cu 10.000 € putem să futem jde mii de pizde e altă treabă. Dar să nu uităm că nişte zeci de mii de € pt unu’ ca Berlusconi sunt cam ca monezile cu care plătim parcarea. Adică un kkt. 😀

 • fosile

  Crezi ca fofoloancele mioritice sint ieftine la nivelul acela?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: