Am nevoie de voi pentru Laura


Laura, o bună prietenă de-a mea, are nevoie de ajutor. Acum se află într-o situaţie materială critică din cauza unor probleme de familie pe care nu mi-a permis să le dezvălui, dar vă asigur că sunt cât se poate de serioase. Ei bine, din cauza acestor probleme, Laura are ceva datorii. Iar datoriile trebuiesc plătite. Însă ea nu vine cu mâna întinsă la voi cum nu a venit nici la mine. Pentru că, din păcate nu pot s-o ajut altfel, m-am gândit să-i organizez o licitaţie aici, prin care Laura va încearca să vândă câte ceva din ce are prin casă pentru a face rost de banii cu care să plătească datoriile. Sunt conştient că e criză şi că fiecare are problemele lui, dar poate veţi găsi ceva să vă placă din cele trei articole expuse aici (va urma şi un al patrulea, o altă rochiţă creată şi confecţionată tot de Laura; aştept să-mi trimită pozele şi detaliile), eventual un cadou de Crăciun puţin ieşit din comun pentru cineva drag. Şi dacă doriţi să achiziţionaţi puteţi licita în comentariile de la acest articol. Pentru asta e nevoie să completaţi formularul comentariului cu o adresă de e-mail validă. Laura vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil. Mulţumesc pentru atenţia voastră.

De asemenea apelez la toţi prietenii mei cu blog pentru a-mi da o mână de ajutor, promovând această licitaţie. După cum bine ştiţi, eu nu am foarte mulţi vizitatori. De obicei nici nu sunt interesat de asta, dar ăsta e unul din momentele pentru care îmi pare rău că nu am un blog mai popular. Aşa că puţină promovare este binevenită.

PS: Ne cerem scuze pentru calitatea fotografiilor. Astea au fost posibilităţile. Dacă doriţi şi alte detalii, puteţi întreba în comentarii.

(dând click pe fotografii, puteţi accesa pagina cu detaliile fiecărui articol)

Rochiţă + cercei.
Preţ de pornire 60 €

Pickup de colecţie.
Preţ de pornire 300 €

Colecţie de timbre.
Preţ de pornire 150 €

Cer scuze Adelei, lui Bogdan, lui Carmen, lui Vasi, lui Călin şi Pisicii Roz pentru pingul de tras de mânecă. 🙂 Le mulţumesc lor şi oricui va dori să ne ajute.


13 responses to “Am nevoie de voi pentru Laura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: