Curiozităţi despre sex! Nu, zău?…


Sunt bolnav. Sunt extrem de bolnav. Groaznic de bolnav… Da, exagerez puţin. E o simplă răceală dar sunt bărbat, ce naiba! Dacă noi nu ne văităm şi nu stăm la pat pentru un simplu guturai, cine să o facă pentru noi? Revenind, de ce am început aşa articolul ăsta şi ce legătură are cu titlul? Pen’că îmi trebuia o scuză pentru aberaţia pe care o să o scriu în continuare, recte răceala mi-a afectat inspiraţia şi din cauza asta m-am gândit să fur un articol din ograda altuia şi să-l comentez cu mintea mea saturată de muşeţel şi paracetamol.

Aşadar, să purcedem. Pixelu’ consilier sex( )olog albastru face o siteză a unui articol al Alinei Pistol (sexoloaga de serviciu a Adevărului de Spania) alcătuind un compendiu al curiozităţilor sexuale. Eu m-am gândit să vi le împărtăşesc şi vouă, comentându-le în felul meu şi dându-le o interpretare proprie. Deci:

1. Femeile care mănâncă ciocolată se excită mult mai uşor
Da, nu e nimic nou în asta. Se ştie de mult că ciocolata conţine un neurotransmiţător foarte eficient şi pe deasupra creşte eficacitatea terminaţiilor nervoase. Rămâne doar dilema legată de gusturi: o obeză sau o frigidă?

2. Bărbaţii cu partenere se masturbează mai frecvent
Cică bărbaţii cu relaţii stabile au relaţii sexuale mai numeroase şi de aceea organismul le este obişnuit să producă mai mult testosteron iar asta se traduce prin faptul că sunt mai excitaţi. Nu înţeleg. Adică, dacă unul primeşte păsărică în mod regulat şi des în aşa fel încât testosteronul din organismul lui concurează cu globulele roşii, asta înseamnă că gagica lui nu are nici un fel de probleme cu procesul tehnologic. Ce-l împiedică pe tip să mai ceară încă o savarină la desert?

3. Săruturile sunt sănătoase
Zice-se că înafară de efectul de high self-esteem al sărutului, acesta ar avea şi o latură sănătoasă pur fiziologică deoarece prin intermediul lui se face un schimb de nu mai puţin de 40 de milioane de bacterii şi de alte substanţe antiseptice iar muşchii faciali antrenaţi de sărut sunt în jur de 30. Io mă gândeam că dacă eşti atât de pasionat de patrimoniul de anticorpi al sistemului tău imunitar să te gândeşti la următorul aspect: saliva câinelui conţine şi mai multe bacterii iar substanţele dezinfectate sunt mult mai eficiente. În plus, încearcă să-ţi imaginezi gimnastica ritmică facială pe care trebuie s-o execuţi încercând să săruţi un câine.

4. Zece secunde este timpul necesar unui bărbat pentru a obţine o erecţie completă
Io zic că asta e subiectivă. Depinde de aspecte tratate în articolul meu precedent precum şi de numărul de textile şi de viteza cu care sunt lepădate. Dar da, suntem campioni la proba asta olimpică.

5. La orgasm prin intermediul sânilor
Tanti Alina sexoloaga zice în articolul său că 1% dintre femei pot ajunge la orgasm prin stimularea sânilor. Aş îndrăzni să adaug că şi 100% dintre bărbaţi, dacă sânii sunt suficient de mari.

6. Alergia la spermă
Asta chiar a fost o curiozitate şi pentru mine. Cică studiile (?) arată că 5% dintre femei suferă de această alergie. Şi ce e şi mai ciudat e că există şi bărbaţi cu afecţiunea asta. Nu vreau să ştiu cum au descoperit-o.

7. 10% din oameni sunt asexuali
Procentul mi se pare exagerat de mare. Adică una din zece persoane e degeaba. Dacă printre ăştia se încadrează zoofilii şi alţi indivizi cu fetişuri de-astea bizare atunci nu numai că sunt degeaba, dar sunt şi în plus.

8. Clitorisul creşte când se excită
Citez direct din înţelepciunea articolului: „Ştiai că clitorisul îşi dublează mărimea când se excită? Vaginul se măreşte şi punctul G poate ajunge de dimensiunea unei migdale.” Adică dacă penisul şi clitorisul se dezvoltă întrauterin din acelaşi ţesut care păstrează acelaşi mecanism fiziologic bazat pe dilatare datorită umplerii cu sânge în momente de excitare, de ce penisul ar avea voie să erecţioneze şi clitorisul nu? Partea asta e mitu’ lu peşte. Partea cu punctul G m-a lăsat cu gura căscată. Dacă bastardul ăla de punct devine aşa de mare, atunci de ce morţii mă-si toţi bărbaţii din lumea asta au dificultăţi în a-l găsi? Şi de ce mama naibii îi zice „punctul G”? Ar trebui să-i zică Zona G. G de la Ghost. Adică, există mărturii, dar tu nu l-ai văzut niciodată.

9. Inima o ia razna
Cică în timpul unui orgasm inima poate ajunge la 180 de bătăi pe minut. Aviz cardiacilor sinucigaşi. E un mod plăcut să mori. Garantat.

10. De ce bărbaţilor le place un pubis epilat?
Zice articolul, printre altele că „[…] un pubis epilat este o mostră de infantilism şi inocenţă, ceea ce îi excită pe bărbaţi.” Trăiască răpostaul Freud cu toate aberaţiile lui pedofiliste. Io zic că explicaţia e mai simplă de-atât: senzaţia de păr pe faţă.

11. Care este cea mai obişnuită fantezie sexuală?
Duduia Alina zice că sexul oral. Eu îi zic că ar trebui să revină în secolul nostru. Sexul oral nu mai e fantezie de foarte mult timp. E temelie.

12. Cu un orgasm spui adio durerii
Nu pot să nu citez tot de la punctul ăsta. Luaţi aminte, esenţă de adevăr: „Durerea de cap nu este o scuză pentru a nu avea relaţii sexuale, dat fiind că în timpul orgasmului creierul eliberează, mai ales la femei, endorfină şi corticosteroizi, două substanţe cu efect calmant, care atenuează durerea cronică de spate, artrita şi migrenele.”
Aşadar „aspirina săracului” nu e doar un mit. Veniţi la domnul doctor să vă trateze.

În altă ordine de idei, aşa bolnav cum sunt, aş experimenta puţin punctul 12 dar n-am „medic de familie”. Drept pentru care, aşa cum vă spuneam mai sus, am dat-o pe muşeţel. Câte juma’ de litru de ceai pe zi. Apropo, zilele trecute îmi făceam probleme dacă pot deveni dependent de muşeţel. Acu’ a început să nu-mi mai pese. Deci un efect îl are sigur. Dacă nu mai dau pe-aici în următoarele zile înseamnă că am intrat în stare catatonică cauză overdoze de muşeţel.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: