Venere


Purtam cu cineva o discuţie despre femei (frumoase) celebre. Tipul îmi dădea exemple peste exemple de femei fatale, unele considerate adevărate icoane ale frumuseţii feminine iar eu strâmbam din nas. Aşa am descoperit că sunt pretenţios la elementele estetice ale urmaşelor lui Venus, vorbind strict de şoubiz, de contextul în care am de ales, de momentele în care chiar trebuie să văd o femeie frumoasă şi atât, fără să cunosc aspecte legate de caracter, de sentimente, de inteligenţă, etc.

Şi gândindu-mă la o femeie cu adevărat frumoasă care nu m-ar face să schimb programul sau să dau pagina revistei fără să o remarc, mi-am amintit de Adriana Lima. După părerea mea, asta e cu adevărat o femeie frumoasă.

Şi dacă vreţi şi un exemplu din „biotopul” mioritic, prima care-mi vine în minte este Nicoleta Luciu. Da, ştiu că e controversată, că mulţi o cataloghează drept piţi (şi toată familia lexicală cu sinonimele de rigoare), ştiu că de când a născut s-a cam „dus”, dar trebuie să recunoaşteţi că încă se menţine bine şi că s-a remarcat mereu în panoplia purtătoarelor de ţâţe de tabloid din România.

Voi ce părere aveţi? Care este preferata voastră din şoubizul mondial? Dar din cel mioritic?

Reclame

3 responses to “Venere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: