Lanţul slăbiciunilor


Câţi din voi nu aţi păţit asta? Câţi din voi nu fac la fel ca mine? Nu, nu mă refer la situaţia absurdă din povestirea lui Caragiale ci la una poate la fel de absurdă: vizionatul de filmuleţe în Youtube unul după altul, după celălalt, la nesfârşit, mergând pe filiera „related videos”. Mi se întâmplă destul de des. Şi uneori ajung şi la „performanţa” de două ore pierdute vizionând filmuleţe pe Youtube. Filmuleţe comice, reclame deştepte, cu copii, cu animale, trailere, ştiinţifice, review-uri, uneori trecând chiar prin mai multe din categoriile astea într-o singură sesiune. Totul prin secţiunea de videoclipuri corelate. Şi totul pornind de la evenimente lipsite de importanţă, atât de banale încât abia îşi merită titlul de întâmplare cum ar fi mass-ul ăla stupid pe mess cu pisica vorbăreaţă sau trailerul ăla mişto postat de un prieten pe Facebook sau mail-ul cu ultimul videoclip al lui Shaggy.

Păţiţi şi voi chestia asta sau sunt doar eu nebun şi am prea mult timp la dispoziţie şi nu ştiu să-l folosesc mai eficient de-atât?

Reclame

11 responses to “Lanţul slăbiciunilor

 • Vasile Gadinceanu

  Eu nu fac… nici atunci cand am timp 🙂

 • Griska

  Eu nu păţesc. Niciodată. Nici bipezi mei. În timpul lor liber mă alintă pe mine… 🙂

 • Lecţii pentru pisici – Ora exactă « Link-Ping

  […] Lecţii pentru pisici – Ora exactă 20 aprilie 2010 tags: ora exactă, pisici by Griska Da, aţi ghicit, astăzi învăţăm cum se potriveşte ceasul. […]

 • Jordaş

  Nici eu nu păţesc, decât la cele utile mie (alea tehnice, seo).

 • Pisica Roz

  Eu cred că ai prea mult timp! Abia dacă mai apuc să mai deschid calculatorul acasă, de făcut zapping la muncă nici nu mai e vorba. Fericitule!!!

  • Victor

   Pisico, am zis să aştept întâi să mă calmez şi apoi să dau un reply, dar nu mă pot abţine: să mă %&/¤/ şi să o iau la ¤&/(¤&)ß$× şi să-i dau “!#%¤%& pretecţiei tale anti spam. M-am cenzurat din respect pentru tine. Am încercat de 8 (OPT) ori să public un amărât de comentariu. Comentariul era ăsta:

   “Ca şi semnul de punctuaţie, în general, aş putea adăuga. Lăsând gluma la o parte, ăsta-i exemplu relevant că… ehm… dragostea nu ştie carte.

   PS: nu ştiu dacă pe blog la tine am folosit vreodată cuvinte care încep cu “p” şi se termină cu “ula” dar cred că voi începe dacă nu faci ceva cu protecţia aia antispam. Măcar bagă un filtru de trusted users. Ce naiba, doar ne cunoaştem de atâta timp.
   PS2: Deja devine iritant. E a 4 oare când încerc să public commentul ăsta.”

   Între timp am mai încercat de vreo 4 ori şi tot n-am reuşit. La căcatul ăla de cod se adugau din ce în ce mai multe caractere pe măsură ce dădeam refresh. Şi doar cinşpe secunde să descifrezi codul pulii, să-l scrii şi să compui şi commentul? WTF? I mean WHAT THE FUCK???
   Sincer, la ultimile două încercări am respectat absolut toate (cele patru) condiţiile de-acolo şi tot n-a mers? Sper să citeşti aici.

 • Pisica Roz

  stai ca incerc sa rezolv acum.

 • Pisica Roz

  Dear, problem solved. Primesc zilnic 50-60 de spamuri, de-aia am bagat pluginul ala. L-am scos, incerc altul acum, fara cod. Cer scuze pentru inconveniente.

 • Elena

  Ok, recunosc, dar eu patesc asa doar cu muzica, nu ma pasioneaza filuletele. De fiecare data descopar cu entuziasm cata muzica buna s-a facut deja si pierd cam 3-4 ore de fiecare data. Dar nu pot sa zic ca-mi pare rau dupa ele, chiar daca nu-mi amintesc niciodata numele cantaretilor sau al melodiilor:)

 • cracanel

  Ba Victore, mi-am pierdut si eu timpul pe rahatul tau de blog si rau am facut. Sa mor eu tu chiar ai lua premiul cel mare pentru analfabetism. La ce pula mea nu te apuci tu de ceva serios si care sa te prinda? E un post de vidanjor liber si cica nici nu-ti taie 25% din salariu ca esti calificat, cureti cu botul ca si asa mirosi a cacat

 • Victor

  Bă, băiatule, a avut dreptate Manţi când zicea că suferi de disociere de personalitate. Dar la tine e grav tare, mă, că nici nu se înţeleg personalităţile între ele. Ia zi, măcar ţii un recensământ al personalităţilor tale că prin alte părţi am văzut că poţi să pui de-o echipă de fotbal cu tot cu banca tehnică deşi la mine pe blog nu s-au manifestat decât două. Şi nici alea nu se înţeleg, că cu una mă lauzi şi cu una mă critici. N-ai şi o personalitate puţin mai inteligentă decât media, care să ştie să folosească un proxy? Nu de alta, dar te bate IP-ul. Pentru restul lumii: individul de mai sus este acelaşi cu cel care s-a semnat „sobolanel” la articolul „Fleşpeier”. IP-ul de pe care a scris este 85.122.100.142. Domnule Ştefan Lungu, „preşedinte neales al revistei Econews” aşa cum te-ai semnat pe blogul tău fără vizitatori, nu vrei să mă dai şi pe mine în judecată că am divulgat date sensibile violându-ţi intimitatea? Poate îţi faci şi un abonament la Procuratură cu ocazia asta.
  O nedumerire am: de unde ştii de postul de vidanjor? Vrei să-ţi dai demisia sau te dă SC Klass System Grup SRL afară?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: