Miros de… peşte.


Ştiţi bancul ăla cu orbul pe lângă care trece un camion de peşte şi el exclamă cu zâmbetul pe buze: „Bună, fetelor!”? Asta mi-a venit în minte când am văzut prima dată ce urmează să vă arăt mai jos.
Informaţia am filat-o via facebook şi am mers pe linie de link să fac săpăturile de rigoare pentru a vă informa şi pe voi. Nu de alta, dar o astfel de informaţie merită să o împart cu alţii. Trebuie să vedeţi şi voi în ce lume bolnavă trăim, în caz că mai aveţi vreo îndoială.
Cică o companie britanică (se putea să fie alţii?) a inventat şi comercializează un parfum cu miros de… păsărică. Bănuiesc că e ca la vinul roşu dar invers. Adică e făcut pentru bărbaţi dar să se dea femeile. Altfel, nu văd de ce ar vrea un bărbat sănătos la cap şi cu înclinaţii hetero să miroasă a fofoloancă.
Produsul se numeşte „Vulva”. Pe site-ul de prezentare (foarte bine realizat) găsiţi mai multe informaţii, o galerie cu imagini din campaniile publicitare şi puteţi să faceţi şi comenzi dacă doriţi. Strict pentru soţii. O fi un parfum pentru femei dar nu cred că e tocmai indicat să-l faceţi cadou mamelor sau surorilor. Pentru minorii tembeli care fac căutări de oameni obsedaţi prin gugăl şi ajung aici: total nerecomandat doamnelor învăţătoare de 8 martie. Pentru tocilarii care vor să pară altceva decât sunt, îl recomad ca odorizant de cameră pentru impresionarea prietenilor.
Mai jos aveţi imagini din campania de promovare precum şi un spot TV. Cu siguranţă nu e pentru posturile publice.

Sursa: Scuola Zoo

Reclame

8 responses to “Miros de… peşte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: