Succesuri


Am primit un premiu. De fapt două premii, având în vedere că pe unul din ele l-am mai văzut prin blogosferă şi separat de cel de-al doilea, dar Adele mi le-a înmânat ca un tot. Zice ea că pentru că o îmbogăţesc. Mă bucur. Dar m-aş bucura şi mai mult să găsesc o cale să se răsfrângă şi asupra mea efectul ăsta. La propriu.

Revenind la premiu, e primul pe care-l primesc aşa că o să vă arăt şi vouă trofeele că tare mândru sunt de ele:

Trofeul Fangtastic Bloggers Award

Trofeul Sunshine Award

Trofeele astea vin cu o serie de responsabilităţi. Dacă am avut plăcerea să le primesc şi să le accept am obligaţia să respect o serie de reguli:

1. Postaţi premiul pe blogul vostru;

2. Oferiţi-l unui număr de 12 persoane;

3. Afişaţi link-ul premiaţilor;

4. Anunţaţi-i printr-un comentariu pe blogul lor;

5. Scrieţi cine v-a premiat.

Acu’ mie îmi e cam greu să respect toate regulile astea. Am nişte probleme în special cu a doua. Nu pentru că nu aş vrea să dau premiile mai departe. Din potrivă, o fac cu mare plăcere, dar nu la 12 persoane. În primul rând că nu am 12 prieteni/cunoştinţe/amici cu blog. Abia am jumătate din numărul ăsta. Şi dacă îi exclud pe cel de la care am primit şi pe cel care a mai primit deja premiile, rămân şi mai puţini. În al doilea rând regula îmi cami miroase a spam şi a vânătoare de click-uri. Aşa că eu o să ofer doar la doi amici trofeele. La fiecare câte unul.

În concluzie, Fangtastic Bloggers Award merge la… tadadadam… Jordaş. Pentru perseverenţă şi calitate. Nu, nu e şpagă pentru că îmi face programarea la viitorul blog. Hehehe.

Iar câştigătorul celui de-al doilea premiu, Sunshine Award, este… concetăţeanul Dragoş Borcănea. Pentru razele de soare pe care, cu priceperea şi talentul său, ni le aduce pe monitoare, prin fotografiile sale excelente.

PS: Cer scuze Adelei pentru întârziere. Aşa sunt eu, mai delăsător.


7 responses to “Succesuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: