Limba noastră-i o comoară nedescoperită încă (sau cum mi-am luat ban pe un blog de căcat)


Hmmm, nici n-am poposit bine în blogosferă că am şi intrat în conflict cu unul din cei mai populari şi mai controversaşi blogări români.

Blogul este ăsta: Pitici gratis. De ce e popular? Hmmm… din cauză că, probabil, Radu, proprietarul blogului, are un mod ciudat de a scrie. De fapt stilul scriiturii nu e cine ştie ce. E de căcat. Mai ştiu cel puţin vreo 20 de bloguri scrise la fel. Ciudat e faptul că în ciuda a ceea ce şi cum scrie, Radu e un tip aparent inteligent. Şi faptul că se comportă într-un anume fel cu publicul său. Şi asta e reţeta perfectă pentru un blog adresat adulatorilor de falusuri erecte şi de lăbăreală ieftină. Vine unicii ca banii în manele… cu sacii. Revenind la faptul că Radu e un tip inteligent, afirmaţia e relativă. Adică, dacă ai un IQ peste medie asta nu te face automat un tip deştept. Ca să fii deştept, inteligenţa trebuie să se reflecte şi în comportamentul cu ceilalţi. Dacă răsfoiţi puţin blogul o să înţelegeţi ce vreau să spun. Mai  multă grandomanie şi mai mult egocentrism decât în omul ăsta eu nu am mai văzut nici măcar la Berlusconi. Dar măcar macaronarul are motive. Radu în schimb, fără blogul lui e un pulifrici. Şi el scrie la Caţavencu, da’ tot un pulifrici e şi pe-acolo.

Ok, v-am băgat în ceaţă prea mult. Să vă povestesc de unde a pornit conflictul meu cu „centaurul”, cum îşi zice el. Totul a plecat de la ultimul lui articol, şi anume ăsta: Facebook e o tâmpenie. Mai jos veţi vedea un comentariu de-al meu unde îi semnalez o greşeală gramaticală „semizeului” (un alt apelativ autoînsuşit). Acum voi face o serie de precizări:

1. Nu mă cred şi nici nu mă pretind un om perfect şi nici măcar un specialist al gramaticii limbii române. De aici rezultă că:

2. Având în vedere faptul că la ultima lecţie de gramatică a limbii române am participat pe undeva prin clasa a 12-a ţi asta se întâmpla prin 2000, noţiunile şi definiţiile de gramatică le-am mai uitat. Cu alte cuvinte nu mai ştiu să definesc sau să-i zic exact pe nume unei anumite figuri de stil, sau unei anumite propoziţii subordonate. Dar:

3. Asta nu înseamnă că nu ştiu să recunosc o greşeală de exprimare atunci când o văd/o aud. Şi în cele din urmă:

4. Cunoscând caracterul plin de el însuşi al lui Radu, nici nu mă aşteptam să mă bage în seamă. Se vede că l-am iritat rău, dacă a fcut-o. 🙂

Citind toate comentariile, veţi vedea cum a decurs conversaţia. A zis că mă banează de vreo trei ori până când a făcut-o. Probabil i-a luat ceva până când şi-a dat seama cum să o facă. Acum am ban la el. Doar pe comentat că şi ăsta e sclav al vizitelor.

Vă veţi întreba probabil de ce îmi pasă şi de ce pierd atâta timp să scriu articolul ăsta. Pentru că până azi conflictul era incert. În afară de mine şi de Radu, nu prea se pricepea nimeni suficient de mult să ştie că eu am dreptate. Iar eu, din lipsă de noţiuni exacte mă vedeam neputincios să aduc argumente mai puternice. Până când, din gloata de pulifrici, iese unul mai răsărit (S îşi zice, o să-l vedeţi printre ultimile comentarii), care, fără să vrea îmi serveşte pe tavă argumentul suprem. Greşeala semnalată de mine, zice el, se numeşte „anacolut”. Şi, tot el zice, e o greşeală de stil. Şi atunci mă trăzneşte prin cap să verific definiţia anacolutului (trăiască dexonline.ro) şi, surprizăăăă, greşeala aia de stil e o greşeală gramaticală. Aveţi aici definiţiile: 5 definiții pentru anacolut. Şi atunci m-am ofticat. Păi, băga-mi-aş pula, tocmai acum când pot să le servesc pe tavă scalvilor de-acolo dovada supremă că sunt mai şmecher la limba română decât centaurul, io sunt banat pe IP. Şi atunci scriu aici.

Sugi pula, Radule. Eşti un pitic ieftin. Ba nu, gratis. Gheu. Care se freacă cuc în cuc cu ceilalţi pitici de la tine de pe blog. Dacă erai aşa şmecher cum te pretinzi aveai tupeul să argumentezi că am greşit. Şi, mai ales, nu-mi închideai gura cu ban de IP pe comentat şi cu lăbăreli ieftine de genul „cap mic” şi „troll gheu”. De-astea, după cum vezi, ştiu şi eu. Le ştiu de când eram la grădiniţă şi futam fetiţe de liceu şi tu nu erai nici în scrisorile lu’ mă-ta către anonimul care te-a declarat la evidenţa populaţiei. Puţi a combinat de la o poştă şi râgâi a baltă de Galaţi dar te dai mare super star de Bucureşti.

Aaaa… Şi, apropo, eu îţi las posibilitatea să îmi dai replică, dacă ai atâta sânge în coaie cât te lauzi că ai.


52 responses to “Limba noastră-i o comoară nedescoperită încă (sau cum mi-am luat ban pe un blog de căcat)

 • ceconteaza

  De fapt cred ca ultima ta lectie de gramatica a fost prin a 8-a. Prin liceu nu prea se mai face gramatica.

 • Victor

  Depinde pe ce profil faci liceul. Dar ai dreptate, în cazul meu chiar este prin a 8-a. 🙂 De-aia mi se părea atât de îndepărtată amintirea. Deci rectific: prin 1996 am asitat la ultima lecţie de gramatică.

 • Elena

  „Grammar nazi” :))
  Be… ti-ai cautat-o.
  Eu am incercat sa-ti zic zilele trecute ca rupi cu punctualizatul.
  Tu aveai dreptate, ala a gresit. Who gives a damn?! Suntem pe net, si doar pt. asta toleram „stilul” tau elegant de a scrie, care intr-un context traditional nu cred ca ar fi avut spatiu de apreciere. Aici cred ca e mai importanta ideea decat stilul, si metoda de a-ti atinde scopul nu consta intotdeauna in a fi corect gramatical. Stiu, era important pt. tine ca ala sa recunoasca ca a gresit: pueril nu crezi? Si stiu, ai sa-mi zici din nou sa scurtez c-ai pierdut firul. Be, eu tin la tine asa cretin cum esti si daca ai pierdut rabdarea inainte de a ajunge la punctul asta al comentariului, nu-i nici o prblema, tu oricum stiai parerea mea.
  Live and let die, ce-ti pasa tie ca lumea moare proasta?
  Si sa stii ca nu aratand prostii cu degetul vede lumea cat esti de destept, asa esti doar antipatic.

 • Victor

  Aia cu grammar nazi m-a amuzat şi pe mine. 🙂
  Nu mi-am pierdut răbdarea şi nici măcar nu m-am iritat. Şi ştiu că am dreptate. M-am lăsat doar dus de val, atâta tot. Cât despre contexte şi stiluri, te înşeli. Stilul meu aici nu-şi are locul. Eu vreau doar să aduc un pic de tradiţional aici. Mă refer strict la formă. Partea cu băgatul de puli n-are nici o treabă. Ţine de tradiţie populară, dacă vrei. 🙂

 • Elena

  Deci, lamureste-ma, stilul tau „traditional” unde si-ar avea locul? :))

 • Marghioala

  HAHAHAHAAHAHA!

 • Pisica Roz

  Băi, na că m-am enervat de am citit un sfert din postul ăstuia, că mai mult n-am rezistat. Tre’ să recunosc că scrie prost. Nu scriu eu bine, dar ăsta scrie prost. Cât despre greşeală (frază pe care am citit-o şi răscitit-o de 10 ori) – da, e o greşeală. De fapt omu’ are o problemă cu completiva directă, dacă bag eu bine de seamă şi a uitat nişte conjuncţii (mai cu seamă „că”). E posibil să mă înşel, că n-am mai făcut nici eu gramatică de prin 2000 (eu am făcut şi în liceu). Dar e posibil între atâţia cur, pulă şi căcat să se fi pierdut băiatul. Eu una nu fac uz de dulcele sexualo-scatologic grai românesc decât la modul imperios necesar, aşa că îl apreciez sincer pe cel ce poate fi ironic, sarcastic sau frustrat în mai puţine pule pe cm pătrat.
  Vezi tu, cu omul prost n-are rost să te iei în colţ, că e prost şi n-o să-ţi dea dreptate în vecii vecilor amin. Deci ţi-ai răcit gura de pomană, ăla n-a înţeles nimic şi tot tu te-ai inervat (asta e voluntară şi cu discernământ). BTW, şi eu sunt un grammar natzi, chiar dacă le mai comit şi eu.

 • Vasile Gadinceanu

  Măh… învăț câte ceva din ”tradiția populară” a limbii române de fiecare dată când intru pe blogul tău. Știu și eu vreo câteva expresii din popor dar tu pari a fi expert. Apropo… daca vrei sa transmiți un mesaj pe blogul ăluia zi că intru eu și îți postez comentariul.

 • Victor

  Dă-l mă dracu, n-are rost… 🙂
  Vaca aia de Marghioala râde că a rămas singură să facă trolling pe Pitici Gratis. Marghioalo, s-a oftical ăla rău de tot. Până şi comentariul de trakback l-a şters. 🙂 Hai, acu’ marş şi raportează.
  @Pisica Roz: Am doi până acum care-mi dau dreptate. El are… nici unul. 2-0 pentru mine.
  @Elena: te ignor 😛

 • Elena

  Scuze, adica gandesc tot ce ti-am zis mai sus dar Pisica Roz m-a facut curioasa chiar sa citesc porcaria aia. Deci, eu am stiut intotdeauna ca tu esti tare, nu zic asta din prisma confruntarii cu o astfel de mizerie de post, sau stil, ca n-am sa pierd timp sa vad daca toate sunt asa de naspa, o presupun automat.
  Reiau, I’m you’re biggest fan, ma oftic doar cand strici bunatate de text cu mici vulgaritati inutile.
  Intrebarea e, de ce pierzi vremea citind si, mai rau, comentand astfel de imbecili? Mai bine pune manuta si scrie tu mai mult aici la tine, ca noi asteptam cu nerabdare. Nu de alta dar in alta parte unde pot face eu pe criticul, fara sa-mi umplu frigiderul?

 • Elena

  Nu-i frumos sa-ti ignori fanii 🙂 🙂

 • Elena

  imi dai ban?
  doar pt atata?

 • Marghioala

  Victore, ce’ai ma? Trage aer in piept, fa niste Lamaze ceva. Sau posteaza si filmuletu’ in care plangi cu ursuletu’n brate si explici lumii cum ai fost tu persecutat si maltrat gramatical. Tu’mi zici mie ca’s vaca si faci apologia trolului gheu aici stuchind a obida.
  Pe mine nu m’amuza ca ti’a dat ban. Pe mine m’amuza cat te poti oftica si cat timp iti pierzi facand treaba asta, cersind empatie.

 • Victor

  Marghioalo, tot nu te-ai prins?
  Eu de fapt mă amuz la comentariile tale şi vreau să te atrag aici la mine pe blog ca să mă distrez în continuare. Serios vorbind acu’, dacă ai avea un blog chiar te-aş citi. De ofticat nu m-am ofticat decât atunci când am văzut ce a postat S ăla. În rest, m-am amuzat mai tot timpul. Cal mai tare atunci când am vcăzut că întradevăr mi-a dat ban după ce mă ameninţase de vreo două ori. 🙂 Aaa, şi apropo de faza cu cerşitul empatiei, nu asta facem toţi, ăştia cu bloguri? Fă-ţi un blog să vezi cum e.

  @Elena: Nu-ţi dau că n-am. 🙂 Da’ dacă fac rost, empatizezi cu mine? Şi să-ţi răspund şi la comentariul de mai sus, îmi pierd vremea citind tâmpenii pentru că am citit (sâc) undeva că cică una din cele mai mari probleme ale jurnaliştilor din România e că scriu mai mult decât citesc. 🙂 Aşa că eu vreau să fiu contra curentului. Citesc mai multe tâmpenii ca să scriu mai puţine (tâmpenii) la mine.

 • Elena

  Scuze, Victor, dar mie Margioala asta mi-e simpatica 🙂

 • Victor

  Aaa, şi tot @Elena: Din cuvintele alea care nu-ţi plac ţie nu era nici unul aruncat întâmplător. Toate îi erau adresate centaurului castrat, cu câte o referinţă sau vreo aluzie la eul lui de onanist nemuritor.

 • Victor

  Şi mie. 🙂 Tocmai aia e ideea. Io i-am zis-o şi pe Pitici Gratis, da’ nu mă crede. Zice că fac mişto de ea.

 • Marghioala

  Marghioala e sensibila numa la bautura, barbati si bani. La bloguri nu ma sensibilizez decat vag partial. Stiu ca ti’am luminat ziua cu prezenta si atentia mea? mele? Zi tu aici, ca te pricepi. Deci, nu.

 • Elena

  In cazul asta, Victor, norocul meu ca nu ti-s simpatica!

 • Pisica Roz

  Cine dracu’ e Marghioala?!

 • Jordas

  Vrem Marghioala! Vrem Marghioala! :))

 • Jordas

  Victor, sa-ti iei grammarnazi.ro , ai sa fii cel mai tare 😀 Si-acolo-i articulezi pe toti.

 • Dutu Mihai

  Băi, Victore, ce are sula cu prefectura? Am răsfoit articolul piticului şi nu prea are legătură cu limba rrumână. Aşa că, wtf? De ce te-ai trezit tu să corectezi? E ca şi cum ţi-ar replica unul, indiferent de subiect, că eşti chel şi provincial. Este irelevant. Dar dacă aveai impresia că în blogosferă scandalurile nu sunt la căutare te-ai înşelat. Sau poate ai prins tu ideea că asta se caută. 😀 Dacă-mi permiţi un sfat, în blogosferă e de preferat să eviţi să măscăreşti blogerul la el acasă. D-aia nici nu prea comentez pe bloguri, deşi citesc destule. Când e cazul, comentez, dar strict în zona dezbaterii.

 • Victor

  S-o crezi tu… Nici n-ai idee câte afişări mi-a adus conflictul ăsta azi, chiar aşa banat cum sunt. Triplu faţă de recordul de până acum. 🙂

 • Victor

  @Jordaş: Tare asta. Chiar încep să mă gândesc serios la idee. Sună bine ca domeniu.

 • Dutu Mihai

  A, deci te-ai prins că e sursă de trafic. Crezi că o să dureze? N-ai nici o săptămână de când eşti în blogosferă şi deja eşti obsedat de trafic. Cam trist.

 • Victor

  Nu sunt mă obsedat de trafic, stai liniştit. N-am mult de când am blog dar am mult de când urmăresc suficiente bloguri să mă prind cum stă treaba. Mă bucură că ştiu că p-ăla îl oftică faptul că siteul lui îmi face mie trafic. Sau, mă rog, l-ar oftica dacă ar şti. Da’ p-ăla îl interesează doar traficul lui.

 • Victor

  Aaa, şi norocul (sau ghinionul) tău că nu pot io să dau comentarii la tine acasă. 😀

 • Pisica Roz

  Io propun sa ataci astfel cat mai multi blogari consacrati. Iti dai seama ce trafic free iti faci? Poti dup-aia sa scrii si o carte despre tehnicile de crestere a traficului in blogosfera romaneasca. Faci si un ban cinstit (si ban il poti citi si ca moneda, si ca interzicere). Uf, ce spirituala sunt azi!…

 • Victor

  Hahaha… Tare. Fii atentă, mă mut la Zoso. Pe ăla am cea mai mare ciudă. Cine dracu e ăla de are aşa mult trafic?

 • Pisica Roz

  Total de acord cu tine. Mi se pare si cel mai plictisitor blog evăr!!!!

 • Bogdănel

  Piticigratis e de cacat, lame, si tot ce mai vrei tu. Si ma dispera „fanii” care ma mai intreaba.. ” auzi.. ai citit ce a postat ieri piticigratis ? ” Marsh !

 • mogli

  o sugeti toti in chec. din pacate pentru voi, cacatul ala de radu (el chiar e un cacat cu ochi), scrie mult prea bine. gen, nu te plictisesti citind laba lunga si fleoscaita, asa cum e postul asta.

 • Victor

  @Bogdănel: Eu îl mai citesc din când în când… Odată la 30 de articole mai scrie şi câte unul amuzant. Că ideile lui sunt toate la fel. Adică de rahat. Mai bine scriu „labă lungă şi fleoşcăită” decât să comenteze toţi retarzii cum fac la el pe blog.

 • Ceva despre facebook, furat de undeva « No one needs a smile as much as a person who fails to give one

  […] inteles de catre fanii facebook. Cum am ajuns sa fac postul asta cu poza aia furata ? Am citit la Victor despre cearta lui cu sclavul ala de piticgratis (nici macar nu o sa ii pun hyperlink macar.. de […]

 • Vasile Gadinceanu

  36 de comentarii la un singur post. Ai succes ce mai… în curând o să-l depășești și pe zoso…moso…cum naiba îi zice lu’ ăla. Tine-o tot asa :))

 • Victor

  @Vasi: Mă, 36 da’ bune. 🙂 Deci pentru mine e mai mult decât zoso. Sau cel puţin mai mult decât ratatul ăla de pitic gratis cu gloata lui de sclavi.

 • Vasile Gadinceanu

  Ma am intrat pentru a doua oară în viață pe blogul ăstuia. Scrie mediocru dar aparent are informații bune. Cred că ăsta e secretul traficului foarte mare pe care îl are.

 • Victor

  La ce te referi când zici informaţii bune? Că în general nu are informaţii. Scrie bălării fictive. Cu trimiteri în politică sau în showbizz. Mai degrabă cred că succesul traficului e că face exces de vulgarităţi. Pentru că şi calitatea comentatorilor e pe măsură.

 • Vasile Gadinceanu

  Să știi că și eu m-am gândit că ce scrie ăla ar fi fictiv. Eu nu îl urmăresc dar am văzut că l-au citat ăștia de la Realitatea odată, cu niște poze din parlament în care martalogii de le PSD rau împărțiți în tabere. De aia zic că ar avea informații bune.

 • Pisica Roz

  Băi, ați înnebunit? Ce atâta discuții pe seama ăstuia? Bag de seamă că o sa incepeți să-i faceți trafic. Eu ramân la părerea că scrie de rahat. Și faptul că te-a citat RTV pentru mine = nașpa. Realitatea e cea mai de rahat televiziune,așa că se pune la realizări.

 • ioana

  hahaha..dk nu scriai de radu ,nu adunai atatea comentarii nici in 1000 de ani …

 • Victor

  ioana, comentarii făceam stai fără grijă. În majoritate sunt prieteni de-ai mei. Dar vizite, nu nu făceam. Mulţumesc semizeului pentru vizitele de la rataţi de la el de pe blog. Eşti cumva una din ei?

 • alt victor

  Ma vic! tu ai observat ca din 44 de comentarii, 15 is ale tale?
  COMENTEEEEZI?! :))

 • danne

  „Vorbeste daca poti imbunatatii linistea” cu alte cuvinte 10 mii de fraze dintre care 300 sunt injuraturi care nu spun nimic sunt la fel de inutile ca si prima nisoare. cat despre „oameni” si „a ninge” in aceeiasi propozitie chiar daca este greseala gramaticala nu vad de ce trebuie sa devina o polemica din nou inutila. Multe inutilitati printre care si cateva articole de foarte buna calitate. Ciudat!!! E pur si muove!!! Poate ca asa devii celebru, aratandu-te cocos si luandu-te apoi de altii mai slabi ca tine (vezi acest Radu). Imi pare rupt din „Atlasul de mitocanie urbana”, dar poate asta e doar parerea mea. In afara de asta imi place. Merita rasfoit blogul tau. Dar cand vezi asa ceva iti cam vine sa ridici o spranceana. In rest, vorbeste mai putin, gandeste mai mult si nu ai ce sa pierzi. O zi minunata.

  Danne (turist ocazional pe blogosfera)

  PS „sau poate esti un specimen de mascul de genul celui din „ugly truth”. Poate! dar sa stii ca nu totdeauna prinde. Valoare nu se gaseste in coperta ci in continut. Pa!Pa!”

 • danne

  era sa uit… daca ai de gand sa raspunzi intr-un mod vulgar la comment nu iti obosi degetele pentru ca atunci sigur nu o sa ma deranjez sa mai citesc si cu atat mai putin ulterior sa raspund. Simple as that. Pa!Pa! 🙂

 • Victor

  Am să fiu succint. Pentru că ai ceva în cap, dar la prima vedere mi-ai făcut impresia că în frazele elaborate te pierzi:
  1. Nu pot „îmbunătăţii” liniştea. În cel mai rău caz o pot îmbunătăţi. Pentru numărul de i-uri îţi recomand blogul http://noaptebunacopii.wordpress.com/ Şi eu tot de-acolo învăţ gramatică.
  2. Nu vreau să devin celebru. Eu scriu pentru 5 oameni maxim. Că atâţia mă citesc. Iar ce scriu aici e ce vreau eu. Ce mă interesează în momentul respectiv.
  3. Articolul ăsta, ca şi conflictul, are aproape 3 luni. Eu am trecut de mult peste. Radu cred că nici nu-şi aminteşte. Are câte unul în fiecare zi probabil. Oricum aspectul mă interesează mai puţin. Nu pot lua în serios pe unul care nu se ia el însuşi în serios deci ar fi inutil să continui la nesfârşit, mai ales că, aşa cum am mai zis, nu umblu după vizite şi celebritate. Doar am demonstrat că dacă vreau pot şi asta.
  4. Atlasul ăla prin ce editură a apărut? Îl pot comanda şi pe net? Că vreau să mă cizelez.
  5. N-am înţeles rolul citatului ăluia din latină de la Galilei cetire. Care-i legătura şi cu ce?
  6. Mersi de apreciere. Dacă vrei să mai rămâi pe-aici, eşti bine venit(ă) dar mă îndoiesc, având în vedere că te defineşti turist ocazional pe blogosferă. Poate totuşi mai treci ocazional. Dar sună înainte să pun de cafea.
  7. Pentru masculul din Ugly Truth se umectează 90% din populaţia feminină + 5% din cea purtătoare de penis, chiar dacă nu vor să recunoască. Să fim serioşi, nu era o brută de cavernă. Dacă din tot filmul tu ai rămas doar cu imaginea lui de Neanderthal, n-ai înţeles nimic din film. Dar eu cred totuşi că eşti mai inteligent(ă) decât laşi să se vadă. Şi faci asta intenţionat.
  8. Te salut.
  9. Vreau să ajung la punctul zece dar nu mai am nimic de zis.
  10. Gata.

 • danne

  tocmai ce am terminat de vizionat Agora. de la tine recomandare pentru nu stiu ce tanara. impresia… aproape la fel de bun ca si gladiatorul. Aproape.de ce!? ramane pe alta data de discutat. Cat despre i-uri :))))) imi plac pentru simplul fapt ca imi place sa pun punctul pe I, nu imi place I-ul asa gol. :)))) apoi despre Epur si move. era prima fraza care mi-a venit in minte la ideea ca e ciudat dar totusi se misca sau functioneaza. Cat despre domnul din Ungly truth daca tot ai reamintit de el, am inteles foarte bine ce vrea sa transmita pentru simplul fapt ca desi stiam despre ce e vorba in film am vrut sa ma uit. Deci m-a interesat. Hm!!!

  6.imi place sa ma intreb de ce?

  cat despre el sau ea. prefer ea. desi daca ma deghizez destul de bine as putea trece drept si un el. :))))

  si eu te salut. You Tarzan me Jane :))))))

  9. prefer umorul negru. mi se umple paharul foarte greu si multumesc de recomandarea pentru film.

  10. mi-a placut raspunsul tau. 🙂 o bila alba.

  PS cat despre cafea. prefer ceai. japonez daca se poate. 2 linguri de miere la o ceasca mare. Pa!Pa! again (ne mai citim) :)))))

 • silavaracald

  Hai că mi-am pierdut un sfert de oră cu piticii ăștia, doar ca să mă prind despre ce e vorba. Și ce-am văzut acolo? Un puștiulache care se chinuie la greu să-și cultive tuleiele și să se dea macho.Căruia îi țin isonul alții de teapa lui, ca la liceu, în pauze, când ăia mai janghinoși și coșoși se adună ciopor pe lângă unul care li se pare mai răsărit, încercând să se facă remarcați dacă nu prin fapte de vitejie, măcar prin vorbe stuchite în direcția altora. Cunoști genul: ăia cu voci pițigăiate, care se chinuie să și le ”dogească” fumând la greu și dând peste cap, cu nemiluita, tării dubioase. O gașcă de puțoi la urma urmei.

 • silavaracald

  Mda. Am comentat, dar nu apare. Ori n-am salvat, ori ai moderare. Revin. 🙂

  • Victor

   Ai salvat şi moderare nu e, dar a intrat comentariul la spam. Nu ştiu de ce. Se întâmplă fregvent în ultima vreme. Mersi de vizită şi te mai aştept.

 • andrei

  nu e chiar treaba mea, da am stat ca bou si am citit tot cacatu tau de articol. mi se pare ca aveai nevoie mai mult sa fii bagat in seama de centaurul semizeu cu cap de palnie si oua de pitic decat sa ii demonstrezi lui ceva. si imi place cum ii criticati voi felul de a scrie de parca ati vorbi aici de opere literare. e ca si cum te ai uita la un tablou cu o balega si ti ai da cu parerea despre culorile folosite. omul scrie bine lucruri proaste, asta e parerea mea. si prostimea e atrasa pentru ca socheaza cu subiectele alese si felul de a le expune. dar ideile in sine sunt niste cacaturi usor de desfiintat. dar s o faca cei care au timp. iar chestia cu balta de galati imi demonstreaza ca nici tu nu esti mult mai breaz decat el. macar el nu crede ce scrie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: