De prin bloguri adunate


Azi inaugurez o rubrică nouă. De divertisment. O să încerc să nu vă înec în obişnuitele şi fumatele tâmpenii care deja circulă peste tot pe mess, feisbuc & co.

Tâmpenia de mai jos face parte din folclorul www de prin 2003, deci destul de veche încât să nu o ştie chiar multă lume. Am găsit-o într-un comentariu la un articol dintr-un blog. Blogul lui Manţog. Îl găsiţi în blogroll. Cine-i Manţog? Unul care scrie bine şi scrie şi la Caţavencu. Singurul lucru care nu-mi place la el e că e sclavul traficului. De ajuns cu introducerile. Eu m-am distrat. Mai mult decât povestea în sine mi-a plăcut în mod deosebit stilul. Sper să vă distraţi şi voi.

BEJINA (o povestire in stil dobitociesc)

Sa te bejeshti simplu, o singura data – e mijto orcand shi chiar e placut. Dar sate bejeshti continuu – asta inseamna ca or ai stomagu gripat, or nu ejti sanatos la cap, in casul meu e shi una shi alta. Mie imi place sa ma bejesc de exemplu in compania unor prieteni, asha compact shi cu o fluieratura caracteristica – ca sa mai radem. Bine, dao n pula mea…

Tema povestirii e urmatoarea – am o colega la facultate foarte pizdoasa(adica mijto), proasta ca un cur da frumoasa…insa fitzoasa ca toate pisdele
frumoase shi proaste. Sigurca ma doare ecsact in pula de asta, dar din causa acestei laturi al caracterului ei de cacat mia trebuit so vrajesc o luna
intreaga ca so pot ademeni la un film; dupa mintea shi planurile mele imediat dupa ce sar fi terminat filmu noi trebuia sane futem pentruca in afara de film pula o mai duceam undeva, ca lovele iarash – pula. In final gagica nu treabuia sa resiste presiunea pe care ash fi supuso eu shi sa cedese. Totu parea organisat ideal, dar bejina mia…

…Asta este. Mergem noi in ziua cea memorabila de primavara, sau deja vara cred, cu ia la film. Ca filmu era de cacat ma durea ecsact in pula –
bineintzeles ca tot filmu pascuns (chiar shi nu pascuns) ma holbam la tzatzele ei sperand ca le voi atinje cand o sa mantind dupa cocacola sau dupa ce pula mea mai cumparasem noi. Apropo cacatu asta de cocacola joaca un rol deloc ultim in povestirea asta…De data asta miajpula numi ecsplic de ce am luat foarte multa cocacola shi popcorn, nijte produse daunatoare unui tract dijestiv. Gata – neam belit la film, am halit sham baut tot ceam avut, ei shacum ar fi timpul sa se care gagica acasa. Mergem noi pe strada, eu o conduc, vorbim. Difapt vorbesc numa eu ca proasta nu prea avea ce sa zica, iar ieu aveam pentruca incercam so frajesc. In final spre bucuria mia am deslujit intre cacaturile de vorbe pe care le mai scotea ia din cand in cand o fraza de genu… ”miajpula acasa la mine nue nimeni, plictiseala”…Eu normal ca nam sarit so fut imed!
iat de bucurie shi so trag de tzatze (deshi de tztze voiam so trag mult), eu pur shi simplu am tacut fara sgomot (pisdos suna “am tacut fara sgomot”). Acuma mergiam shi ma gandiam cum sa cumpar nijte preservative pascuns, ca sa nu mai alerg porma. Miergiam alaturi de ia shi zambiam, ma relacsasem complet…Ajunsasem aproape de casa ei, in cap la mine deja o puneam pe proasta in diferite pozitzii. In curtea blocului se accedia printrun gang, aici tre sa adaug ca gangurli astia au o rezonantza de sam bag pula, orice sunet aici este amplificat de doo, de trei de patru ori. Discutam nujtiuce, la un momentdat ne oprim din vorbit, deja ma gandeam cum sa aduc vorba despre prezervative – care trebuiau cumparate oricum – shi cand ne aflam in mijlocu gangului aud un sunet taios, clar, puternic shi atat de familiar mie. Pauza, linijte, ecou… Peste o clipa realizez ca acest sunet imi apartzine. Peste inca o clipa realizez ca eu pur shi simplu mam bejit. Nu – nu mam bejit – mam BEJINICAT m!
ai degraba. Anusul meu fin vo doo trei secunde a degustat din gazele de cocacola (miaj pula n ia) care ieshau prin iel molfaind in acelash timp cu buzele lui perverse cu o putere shi satisfactzie rar intalnita. PPPPPRRRRRRFFFFFPPPPPRRRRRRHHHHHHSSSSssss … ceva de genu asta. Mam bejinicat de asha maniera ca credca era timpu sa ma interesez – “da nu tiai cacat tu gagiule?” Numa ca de acest aspect pe mine ma durea deja fics n pula. Eu stateam paralizat. Toate privirile ierau atzantite asupra mia : ia statia cu o fatza care inca nu realizase ecsact ce san tamplat dar parac sa observa ceva de rau in priviria iei, pe langa mai trecia un cocalar care a tresarit speriad sa intors sha luato la fuga, o pisica care dormia in pace chiar aici in gang brusc sa ridicat in picioare shi la fel se uita spre mine… Miiiiiiaaajpula, ce rushine rushinoasa. Maamaa !
Shi cei foarte important – eu nu intreprindiam nimic, statiam ca un monument. Eu aj fi putut inventa ceva – putiam repede sa stranut sau sa tujesc incercand sa imit sunetul curului mieu shi sa zic ca uite asha mai deosebit tujesc ieu.., sau putiam sai fut un picior in cur lu cocalaru care trecia sau lu pisica care dormia in pace (la alegere) cu cuvintele “miaj pula n tine biejinosule!”…,putiam la urma urmei sa ma apropii de pisda asta proasta, sai fut una n bot din toate puterile miele shi porma razand ca un idiot shi biejinduma in acelash timp so iau la fuga n pula mia din locu asta, iar a doa zi la facultate sa ma prefac ca habar nam de nimic povestind la totz ca mia evadat fratele-geaman din spitalu de nebuni – orice miergia! Dar deja iera tarziu…acu doa secunde mai miergia – da acum gata, nare rost sa ma mai agit. Totz prezentzii sau prins ca ieu sunt acela, ca ieu sunt acela care sa bejit fara nici o mila. In prezentza cocalarului, motanului shi cei important, a pisdei. Pisdei dupa care alerg dio luna shi care iera gata sase futa cu mine in seara! asta. Defapt dal in pula mia de futai…cio sa fie mane la facultate……catzaua asta o sa povesteasca la toate prietenele-curvele ei – shi gata, miajpula. Sunt perdut ! O sa fiu infierat ca fiind un bejinos nemuritor – shi sa dus in pula mia o frumusetze de cariera… Ieu mai statiam inca in mijlocu gangului. Adinioara ma bejisam iar vantul imprajtia prin jur aroma mia stomacala. Miajpula, daca chiar mash fi cacat acuma pe mine, aj fi bagat mana n pantaloni aj fi scos un cacat gros shi rigid shi lash fi bagat n gura, shi lash fi mestecat cu pofta cu un zambet pe buze – asta nar fi stricat situatzia actuala, pentruca situatzia nu putia fi mai proasta ca acuma…eu statiam sgrebulit shi inspirind mila ecsact ca o pulica in apa rece. Brusc miam dorit sa ma prefac in cocalarul care trecia palanga, care sigur deja povestia tovarashilor lui cum un nene sa bejit n gang; sau sa ma prefac in pisica care dormia n pace ca so pot taia din locul acela al rushinii veshnice.
Aici am facut ceva. Cevauri din astia se intampla cu mine destul de rar(slava coaelor), ashaca vash ruga sa simtztitzi importantza momentului shi va atrag atentzia ca tot despre ce scriu aici este un caz real, care misa aintamplat anu trecut, adica nu va fut la melodie…Mai pe scurt gura mise intinde intrun zambet de dobitoc nesimtzit shi zic – “Natasha ce pula mia faci – nu tzie rushine…”. Adica ia sa cacat pe ia shi nu eu. Ieram conshtient ca asha ceva putia sa zica numa un cal shi debil ca mine, dar chiar shi asha debil retardat cum sunt aceasta fraza ma shocat shi pe mine. Dupa o chestie geniala cum a fost asta situatzia se putia desvolta in doo directzii :
1) iea imi fute botul cu poshetzica shi picioarele ei, imi spune ca sunt un monstru, shi ma trimite n pula
2) iea rade shi ragaind salbatic shi flegamand pe jos imi spune ca sunt un baiat de triaba, ca iea poate sa se bejeasca chiar dupa note musicale, shi
chiar aici in gang imi suge pula. Dar cum sentampla deobicei in fiatza totul a decurs banal patreia varianta. Iea a zambit, mia spus ca sunt tampit shi a continuat drumu. Aici am intzeles un lucru. Gagica asta pe care eu o consideram o catzea ingamfata shi tampita shi chiar frigida intrun fel, a percutat situatzia shi tot comicul acestei situatzii, un lucru foarte important. Miam dat siama ca totul este chiar mai bine ca inainte de biejina, shi imediat am urmato in drumul ei spre casa, iar pe drum far nici o pudoare ii ziciam ca i se poate intampla oricui shi ca in general ar trebui sa cumparam nijte prezervative. Da prieteni, in siara asta totul sa aranjat cat se poate de bine. Neam futut. Toata seara shi toata noaptea, iar a doa zi nam mers la facultate. Ce e deasemeni interesant ca in timpul futerii mam mai bejit de vo doo ori, dar parca shi iea din cand in cand a mai tras cateo bejinica, probabil din cauza placerii.
Nui nici o rushine, mai ales dupa litri de cocacola(miajpula n iea). In niciun caz nu vreau sa zic ca tre sa te bejejti oriunde shi oricand, Nu. Doar ca
cand se intampla – asta e, nu trebuie de acordat acestui lucru o importantza mare – totz sa bejesc, cine zice nu – il fut in gura. Gata.

Reclame

11 responses to “De prin bloguri adunate

 • Pisica Roz

  Îţi propun o lectură obligatorie în cazul de faţă: „ARTA PÂRŢULUI sau MANUALUL FALUSULUI ARTILERIST NEDECLARAT scris de Contele De la Trompete, Medic al calului de bronz”. O găseşti în „Viaţa secretă a lui Salvador Dali”, înfocat adept al scatologicului. Lăsând gluma deoparte, citeşte-l pe Dali. Eu sunt mare fan, scrie absolut superb (lăsând deoparte scatologismele).

 • Victor

  Deci, din ce mi-ai scris acolo m-ai făcut să NU citesc. :)) În ceea ce priveşte povestea de mai sus, pe mine m-a distrat enorm comicul de situaţie şi de limbaj. Amănuntele scatologice m-au lăsat rece.

 • Pisica Roz

  Na de aruncă un ochi: http://www.scribd.com/doc/3154327/Salvador-Dali-Arta-pirtului-Elogiul-mustei

  Lăsând scatologia la o parte, chiar recomand să îl citeşti pe Dali. E scatologic în proporţie de 0,01%, aşa că n-ai de ce să te temi.
  Cât priveşte povestirea de mai sus, tre să nu fiu de acord cu tine. N-a tresărit muşchiul umorului meu într-atât încât să mişte grăuntele meu de inteligenţă. Sau poate numă prinde pe mine tipul ăsta de umor?

 • Andrei

  Bravo mă, nu-l ştiam. E criminal

 • Andrei

  Gen Jurnalul lui Tetelu

 • Victor

  Andre, fă-ţi mă cont la gravatar.

 • Vasile Gadinceanu

  Comicul de situație e genial dar scriitura cam lasă de dorit. A trebuit să mă concentrez un pic ca să înțeleg unele exprimări…

 • Victor

  Mie tocmai scriitura mi-a plăcut. Cred că e scrisă în mod intenţionat aşa. Nu cred că tipul e atât de prost pe cât pare dacă te-ai lua strict după scriitură. Pe alocuri lasă să se zărească ceva inteligenţă. Dar sunt de acord cu tine că se citeşte cam greu.

 • Ada

  se citește greu, e drept, dar dincolo de asta se vede intenția vădită a autorului de a scrie în stilul ăsta.
  Tipul are un umor savuros și ceva inteligență, lăsând la o parte ”miajpula” ăla care m-a cam zgâriat la timpane.

 • dya

  scriitura extrem de comica, chiar daca in cateva expresii clar nenaturala. Dar am ras mult si bine, deci a fost ok in toto.

 • animal00

  bah nu. nui a mea si chiar nu mai stiu a cui estem scrierea.
  orcum dupa stil as reduce cantitatea de persoane posibile undeva sub 10:D

  maine incerc sa ii dau de cap

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: